[ganocafe]

Ads Top

Gano Cafe Classic
Gano Coffee Classic
Gano Kahve Klasik

Gano Excel Teknik Altyapısı.


Gano Excel Teknik Altyapı.

Tüm insanların sağlığına değer katma tutkusuna sahip olan Gano Excel Industries Sdn Bhd ,1985 yılında, şirketin Kurucusu ve Başkanı Sayın Leow Soon Seng tarafından kuruldu. Seng, Gano Excel™ ürünlerinin Şifalı Bİtkiler Sektöründe ana bir aktör olarak yer alacağından son derece umutlu. 

Ganoderma, mantarların bilimsel adıdır. Dünyada yaklaşık 2,500 Ganoderma türü bulunmaktadır ve araştırmacılar daha fazla tür tespit ettikçe bu rakam artmaktadır. Bu keşifler, Ganoderma araştırmalarında Gano Excel Industries Sdn Bhd için birer katalizör durumundadır. 



Orkide yetiştiriciliği ile başlayan ve çeşitli bitkilerin şifalı özelliklerine kadar uzanan süreçte uzman bir mikolog olan Sayın Leow Soon Seng, 1983 yılında Malezya’da çeşitli mantar türleri ile ilgil bir araştırma başlattı. 

Malezya’daki iklim sıcaklığının (28oC - 32oC) ve nem düzeyinin Ganoderma yetiştiriciliği için son derece ideal olduğunu keşfetti. Bu yönde farklı deneyler gerçekleştirdikten sonar Ganoderma lucidumun, diğer mantar türlerine göre en yüksek tedavi edici etkiye sahip olduğunu gördü. 

Her ne kadar bu bitkinin 200 alt türü olsa da içlerinden altı türün en büyük şifa niteliklerine sahip olduğu görüldü. Sonrasında bu altı tür, Gano Excel Industries Sdn Bhd bünyesinde üretilen tüm Ganoderma ile ilgili ürünlerin üretiminde kullanıldı. Sayın Leow, Ganoderma yetiştirmek için doku kültürünü ve %100 organik yöntemi benimsedi. Yetiştirme yöntemi kapsamında pirinç kabuğu, esmer pirinç unu ve kauçuk ağacı kalıntılarını kullandı. Yetiştirme süreçlerimizde herhangi bir kimyasal, tarım ilacı veya hormon kullanılmamaktadır. 

Bitkilerin taşıdığı şifa niteliklerinin kaybolmaması için aynı zamanda bitkilerin güneş ışınlarına maruz kalma durumları da kontrol ediliyor. Sıkı bir gözetim altında hasat öncesi Ganodermanın olgunlaşması 3 ayı buluyor. 

Yetiştirme, üretim, AR-GE ve pazarlama süreçlerine kadar olan her kademede modern ve sofistike teknolojiler kullanmak suretiyle, Gano Excel International’ın kurucusu ve başkanı Sayın Leow Soon Seng, Gano’nun şifalı bitkiler sektöründe ana bir aktör olarak ortaya çıkacağından son derece umutlu.

Kaynak:Ganoexcel.com
Gano Excel Teknik Altyapısı. Gano Excel Teknik Altyapısı. Reviewed by Gano Excel Distribütor on Temmuz 17, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok


YASAL UYARI

Gano Excel Ürünleri içerisinde bulunan Ganoderma Lucidum özütü İLAÇ DEĞİLDİR. %100 Organik GIDA TAKVİYESİDİR.