[ganocafe]

Ads Top

Gano Cafe Classic
Gano Coffee Classic
Gano Kahve Klasik

Gano Excel Ganoderma Bitki Yetiştiriciliği.




Ganoderma Bitki Yetiştiriciliği.



Gano Excel™’in Dünyanın En büyük %100 Ganoderma Organik tarım alanı Kedah-Malezya’da bulunmaktadır. Şİrketimizin kaydettiği hızlı büyümeye parallel olarak tesiste en modern işleme teknolojileri kullanılmaktadır 

Kontrollü bir proses altında kalitesi bozulmayan ve birinci sınıf ürün üretmek üzere tasarlanmış, yaklaşık 10 milyon RM maliyetinde kaliteli bir üretim tesisi maliyeti. 

Sera, sofistike ve modern bir bitki yetiştirme teknolojisi olarak varlığını sürdürmektedir. Yüksek kalite standardına sahip Ganoderma lucidum üretme adına yatırımlarımız devam edecektir. Kontrollü organik bitki yetiştirme prosesi, nadide Ganoderme sporlarının varlığını sürdürmek için kullanılan özel bir tekniktir. Bünyesinde polisakkaritler, Ganoderma asidi ve mineraller gibi en faydalı bileşenler yer almaktadır.

Ganoderma mantarımızın yetiştirilmesinde herhangi bir kimyasal, bitki ilacı veya hormon kullanılmamaktadır. Kaliteli bir Ganoderma üretimi gerçekleştirmek için uygun bir ortam zaruridir. Gano Excel™, Ganoderma lucidumun 6 spesifik alt türüne odaklanmaktadır. Bitkinin sahip olduğu toplam 200 alt tür içerisinde bu 6 tür en yüksek şifa değerine sahiptir. 

Ulusal Farmasötik Konsey Dairesi (BPFK) tarafından Akredite Edilmiş İdeal Üretim Uygulaması (GMP) derecesi.

Kaynak:Ganoexcel.com
Gano Excel Ganoderma Bitki Yetiştiriciliği. Gano Excel Ganoderma Bitki Yetiştiriciliği. Reviewed by Gano Excel Distribütor on Temmuz 17, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok


YASAL UYARI

Gano Excel Ürünleri içerisinde bulunan Ganoderma Lucidum özütü İLAÇ DEĞİLDİR. %100 Organik GIDA TAKVİYESİDİR.